Bee4GIS actief op vakbeurs GeoBuzz

Uiteraard ontbreekt Bee4GIS ook dit jaar niet op de vakbeurs GeoBuzz op 19 en 20 november in Den Bosch. ‘The place to be’ voor bedrijven, overheden en alle andere organisaties die locatiedata gebruiken. Henk Ensink, directeur-eigenaar Bee4GIS: “Vooral de gegevensbeheerders van gemeenten vinden bij ons alle GIS-oplossingen die zij nodig hebben. De zeer actuele omgevingswet schrijft voor dat gemeenten locatiedata op orde moeten brengen en houden. Onze oplossingen kunnen dit vlekkeloos voor ze organiseren.”

GeoBuzz is een netwerkbijeenkomst rondom locatiedata. Dit jaar biedt het een congresprogramma met als thema: Samen ondernemen met locatiedata. GeoBuzz wordt bezocht door bedrijven, wetenschappers, ambtenaren, geoprofessionals, mensen werkzaam in het geo-werkveld, studenten en allen die ondernemen met locatiedata. Henk: “In de stand van Bee4GIS maken bezoekers in één keer kennis met onze kostenbesparende en wettelijk sluitende oplossingen voor de verwerking van GIS-data. We staan er met een team van drie specialisten en hebben alle tijd voor vragen en verzoeken van bezoekers. Bijvoorbeeld vragen over hoe overheden het bijhouden van basisregistraties probleemloos aan ons kunnen uitbesteden. Zij hebben de capaciteit niet, Bee4GIS wel.”

Presentatie bijzondere oplossing

Eén actueel facet dit keer is de presentatie van een dienst die Bee4GIS speciaal voor de gemeente Hengelo ontwikkelde. Deze bijzondere oplossing is inmiddels ook voor andere opdrachtgevers beschikbaar. Henk: “Het gaat om de koppeling van data rond het beheer van wegen en groen in Hengelo aan de digitale kaart die de gemeente beheert. Dit project resulteert in de één-op-één koppeling tussen de Basisregistratie Grootschalige Topografie (de digitale kaart) en alle Hengelose weg- en groengegevens. Deze oplossing valt onder de noemer Beheer Openbare Ruimte (BOR) en gaat voor alle gemeenten de komende jaren een grote rol spelen. In onze stand leggen wij graag uit hoe wij deze dienst ook voor hen kunnen uitvoeren.” 

Tot ziens in stand 110!

U vindt ons op de vakbeurs GeoBuzz in stand 110 in het Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. De toegang is gratis. Komt u langs? Dan ontvangt u een 3D sleutelhanger van ons logo. En aan de eerste 50 studenten die onze stand bezoeken delen we graag een mooi geel poloshirt uit met het logo van Bee4GIS.