OMGEVINGS-
WET

Tijdens de ontwikkeling van de omgevingswet moet het omgevingsbeleid geo-georiënteerd zijn. Voor een overheidsinstantie kan dit een grote uitdaging zijn, de kwestie zal een hoop vraagstukken oproepen die nu nog niet helder zijn. Om goed voorbereid te zijn helpt Bee4GIS u met het op orde brengen van de data.

In samenwerking met Talent in het Noorden en Talent in het Oosten biedt Bee4GIS u de omgevingsscan aan. Deze scan geeft u de mogelijkheid om (beheer)processen te regelen, zodat de basisdata goed geordend is. De Omgevingsscan Basisdata Omgevingswet is ontwikkeld om snel inzicht te geven in de kwaliteit van de data in onder andere Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG), de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) en beheersystemen.

Met de omgevingsscan bieden wij u een beknopte reportage met een aantal indicatoren die u inzicht geven in de kwaliteit van de betrokken bronnen, en geven wij u inzicht in hoe deze onderling, maar ook in samenhang met elkaar, straks kunnen voldoen.

De nieuwe omgevingswet staat hoog op de politieke agenda. Het is daarom aan te raden voor gemeenten en regio’s om zo snel mogelijk een helder beeld te schetsen van het omgevingsbeleid en de geo-informatie die hierbij komt kijken. Binnen een maand rapporteert Bee4GIS samen met haar partners de resultaten aan u, en adviseren wij u over de volgende stappen. Het resultaat wordt in een eindgesprek toegelicht. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de omgevingsscan? Dan kunt u bij ons terecht.

Locatie Oldenzaal:
Bentheimerstraat 63
7573 CX Oldenzaal

0850 - 6400 66
[email protected]

Locatie Deventer:
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer

0850 – 64 00 66
[email protected]

Locatie Leerdam:
Techniekweg 9
4143 HW Leerdam

0850 - 6400 66
[email protected]