Plakbare voeringen

A.C. ter Kuile heeft een collectie plakdoek voor voorpanden en deelversterkingen van heren- en damesbovenkleding en jassen. De constructie kan bestaan uit platbinding of keperbinding met een co-polyamide coating.

Vergeleken met gebreide plakbare voeringen bezitten de geweven plakbare voeringen meer stabiliteit en kunnen daarom voor meer verschillende bovenstoffen ingezet worden.

Tot de collectie behoren ook polyester afdekvliezen die samen met het haardoek gebruikt kunnen worden als plastron. Dit vlies geeft wat extra volume aan het plastron en zorgt voor een zacht aanvoelen.

Op wens kunnen ook diverse andere weefsels geproduceerd worden zoals bekledingsdoek voor walsen, jute voor de agrosector en decoratie, special doek voor verpakkingen, doek voor interieur stoffen, doek voor het restaureren van schilderijen en nog vele andere toepassingen.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het verweven van zeer moeilijke garens, onze platte, flexibele organisatie en onze zeer moderne weefgetouwen zijn wij in staat om snel op al uw wensen in te gaan op het gebied van het weven van doek.

A.C. ter Kuile: wat anderen niet kunnen weven lukt bij ons wel!

Een perfecte voering voor een mooie zijde bovenstof!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?