Samenwerking GeoGIS, SuperMap en Bee4GIS bekrachtigd

Op 3 december hebben GeoGIS uit Turkije, SuperMap uit China en Bee4GIS in Nederland en Turkije het contract ondertekend voor hun samenwerking. Samen gaan we het project uitvoeren om een 3D-model te leveren aan het Kadaster in Turkije.

Sterke rolverdeling

De rolverdeling is dat GeoGIS als hoofdaannemer verantwoordelijk is voor het project. SuperMap levert de software voor de productie en Bee4GIS voert de productie uit. Voor het Kadaster bouwen wij een Digital-Twin van 48.577 gebouwen in Izmir.

Digitale-Twin

GeoGIS genereert een 3D-model vanuit stereo-luchtfoto’s van de buitenkant en Bee4GIS bouwt een 3D-BIM-model op vanuit de bouwtekeningen met SuperMap. Beide producten worden samengevoegd en voorzien van textuur, waardoor er een Digitale-Twin ontstaat. Dit project is een pilot voor het Kadaster in Turkije en wij investeren in de ontwikkeling om klaar te staan voor de markt in Nederland.

 

Strategische samenwerking met Nieuwland

In Nederland heeft Bee4GIS een strategische samenwerking met Nieuwland in Wageningen om samen met hen BIM-Modellen in een GIS te produceren en te beheren. Hiervoor hebben Nieuwland, SuperMap en Bee4GIS op 23 juli een exclusief samenwerkingscontract getekend. In nauwe samenwerking willen wij hiermee de markt in Nederland bedienen.