Welkom bij Bee4GIS

Een bedrijf uit Oldenzaal dat sinds januari 2018 de specialist is op het gebied van geografische informatie. Amper een jaar later na de opzet en inrichting van ons bedrijf, hebben we ons per 1 januari 2019 aangesloten bij branchevereniging GeoBusiness Nederland: de branchevereniging voor bedrijven die werken met geo-informatie.

GeoBusiness Nederland is al meer dan 10 jaar een platform voor samenwerking tussen haar leden en andere bedrijven, overheids- en maatschappelijke organisaties, brancheorganisaties en onderzoek-, onderwijs- en wetenschapsinstellingen. Als lid van GeoBusiness Nederland maakt Bee4GIS deel uit van een geweldig netwerk van bedrijven die actief zijn op het gebied van Geo-informatie en -technologie. Binnen dit netwerk kan Bee4GIS kennis en ervaringen uitgewisselen en worden er onderling veel zakelijke kansen geboden.

Als bestuurslid van Geo-Informatie Nederland neemt onze directeur Henk Ensink daarnaast ook deel aan een delegatie die het Internationale FIG-congres in Hanoi (Vietnam) gaat vertegenwoordigen. Reden is dat het FIG-2020 wordt gehouden in Amsterdam en het stokje wordt overgedragen aan het FIG-lid GIN namens Nederland. Het congres is van 22-26 april 2019.